Vigtigere hvad der kommer ud end ind!

Jeg er mere bekymret for, hvad der kommer ud af min mund end hvad der kommer ind!!!

En sætning, som bare har boltet sig fast i mig, siden jeg hørte Dr. Joe Dispenza sige det på workshoppen i forrige uge.

En kæmpe del af mig tror jo virkelig på, at det ikke handler om maden – selvom mit nu-har-jeg-fået-nok-erfaringer-til-at-vide-at-mad-feder-jeg helt klart tror, at ALT handler om maden.

Men da han sagde det, så føltes det bare så sandt for mig. Vi kan spise ”rigtigt” og motionere efter bogen – men hvis vi bliver ved med at dømme os selv eller andre, så bliver vi aldrig sunde – hverken indeni eller udenpå.

Når det kommer til min krop og mad, så har jeg det meste af mit liv haft gang i en slag-regn af utrolig grimme gloser kørende imod mig selv og måske også andre, så selvom jeg har spist sundt (i meget små perioder af mit liv), så har jeg alligevel ikke være rigtig SUND.

Jeg kan virkelig mærke, at jeg hellere vil tænke over, hvad jeg siger til mig selv og andre end jeg vil gå op i kalorier, fedtprocenter, proteinindhold og pas-nu-alt-mad-det-er-farligt.

Jeg drømmer om, at vi kan leve side om side alle sammen – uanset religion, farve etc. SÅ hvis jeg skal lave et bidrag til fred i verden, så må jeg sgu starte i egen have. Og jeg er bare lettere og gladere, når jeg ikke har bundet mine tanker op på GOD MAD – DÅRLIG MAD hele tiden.

Så nu hedder kuren – finde roen i mig selv vedr. meditation og tænke over, hvad der kommer ud af min mund (også inde i mit eget hoved).

Jeg vil dele lidt om, hvad meditation gør ved mit mad(mis)forbrug i et andet indlæg.

Hop med på hvad kommer ud er vigtigere end hvad kommer ind – hvis det føles rigtigt for dig.

Jeg deler senere om det gør noget godt for mig.

SPIS og ELSK

C

Share: